HGV Kleur & Interieur | ùw interieurspecialst in Hilversum


De naam HGV Kleur & Interieur is heel toepasselijk. Met kleur breng je sfeer in het interieur. HGV Kleur & Interieur heeft alles voor woninginrichting. U kunt dus terecht voor verf, behang, vloerbedekking, vinyl, laminaat, gordijnen, vertikale jaloezieën, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, washi producten, Facette, Duette, Plissé (o.a. Luxaflex, B&C, Multisol).

U krijgt door alleen al in de winkel rond te kijken ideeën. Er worden zoveel voorbeelden geboden, dat u automatisch zelf al gaat combineren.
De afdeling met grote verfstalen loopt over in de behangafdeling, de gordijnstalen en vloerbedekking zijn geïntegreerd. Door een mooie presentatie komt een één en ander goed tot zijn recht.

Achter in de winkel is een mengafdeling. Er staan 3 kleurenmengmachines waarmee tal van kleuren kunnen worden gemaakt . De merken Wijzonol, Sigma-Histor en Sikkens-flexa-cetabever zijn prominent aanwezig. Maar ook kleuren van merken zoals Farrow&Ball, Flamant, Sanderson, Painting the past en Little Greene kunnen we voor U mengen in onze verf. Als u creatief wilt zijn met verf zijn er ook genoeg mogelijkheden met het merk Just paint kunt U met een patina of craquelé medium iets heel aparts creëren, met krijtverf en kalkpasta geeft U meubelen, muren, kozijnen en vloeren een mooie matte uitstraling.

De trend is nu duidelijk meer kleur in de woning. Net als de warme en zachte aardetinten en pastels. Je ziet alle stijlen weer terug, zowel in klassiek als modern en met bijpassende raamdecoraties en gordijnstoffen. Als U bij ons een raamdecoratie, gordijn, vloer, traploper of trapbekleding wilt aanschaffen maken wij voor U een vrijblijvende offerte en kan alles voor U professioneel worden ingemeten en gemonteerd.

Openingstijden

Maandag
GESLOTEN
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
GESLOTEN

Adresgegevens

HGV Kleur & Interieur
Larenseweg 137
1221 CL Hilversum

T: 035 - 685 55 56
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Colors @ Home


HGV Kleur & Interieur is aangesloten bij Colors@Home !

Voor inspiratie en assortiment kijkt u op www.colorsathome.nl!

Aangesloten bij

Neem contact op

  • HGV Kleur & Interieur
    Larenseweg 137
    1221 CL Hilversum
  • +31 (0)35 685 55 56
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.